MOUNTAINBIKE LEJE - PRIVATE

Kontakt kundeservice 24/7 på tlf.: 60549012

Udlejning fra 299,- pr. dag

Cannondale MTB'ere & racercykler

Mountainbikes til private


Det er sjovt at springe på en fatbike og mærke de store dæk suse af sted over stok og sten. Du kan også vælge en klassisk MTB'er, hvor du kan udfordre dig selv på en af skovens mange singletracks. Tag vennerne eller familien med i skoven og få en helt unik naturoplevelse.En fatbike er ikke bare en mountainbike med store hjul - en fatbike er en cykeloplevelse i verdensklasse. På en fatbike drøner du ubesværet henover en mudret skovbund, dynger af sprød sne og en våd sandstrand. Dette gør den meget mere anvendelig end en almindelig mountainbike, der kan være udfordret i den slags terræn. De store hjul på fatbiken giver et fantastisk godt greb i underlaget og er samtidig meget affjedrende, så håndled og arme skånes for kraftige stød. De store hjul, der har samme bredde som dækkene på en Puch Maxi, gør fatbiken meget sikker at køre på og de brugervenlige gear, gør det nemt for dig at komme ud over stok og sten med det helt rigtige tråd.

GUIDE, UDSTYR & FORPLEJNING


Vi har stor erfaring med at arrangere mountainbiketure og kan imødekomme de fleste ønsker omkring guide, udstyr og forplejning.


GUIDE

Vores guider er rutinerede mountainbikere både mænd og kvinder. Når du booker en guide, hjælper guiden dig med at indstille sadlen og giver instruktion i brug af gear og bremser. På turen kommer guiden med masser af tips og tricks til, hvordan du lettest kommer op og ned af bakkerne ved hjælp af den rette teknik. Det koster 499,- i timen for en guide.

 

UDSTYR

Alle mountainbikes leveres med ekstra slanger, værktøj og pumpe samt pedaler til almindelige sportssko. Andre pedaler kan sættes på ved forudgående aftale. Du kan også leje en cykelhjelm for 25,-


FORPLEJNING

Vi vil gerne sørge for forplejning undervejs. Skal det være kaffe og kage, sandwich og smoothies eller noget helt tredje? Det er selvfølgelig dig der bestemmer menuen! Fortæl os dine ønsker, så vil vi gøre vores yderste for, at deltagerne på turen sprudler af energi på hele turen!


PRIS FOR GUIDE

Det koster 499,- i timen for en professionel guide inkl. undervisning. Drejer det sig om mange timer, laver vi gerne et tilbud til dig.TEAMBUILDING, HYGGE ELLER POLTERABEND


Alle der kan cykle, kan komme med i skoven på mountainbike! En mountainbiketur minder lidt om at være på skiferie med en gruppe. De hurtigste og mest erfarne giver den max gas op og ned af bakkerne. Mens nybegynderne tager det stille og roligt. Når skoven byder på et plateau, mødes alle til et lille hvil og en snak om de netop overståede udfordringer.TEAMBUILDING

Du kan bruge en mountainbiketur som en teambuildning event.

Michael Salomonsen fortæller her om et af vores arrangementer, "en af vores kunder, aftalte med sit personale, at de skulle mødes ved den lokale svømmehal iført sportstøj og løbesko. De skulle også medbringe en taske med badetøj, håndklæde, toiletsager og almindeligt tøj. Kl. 15.00 ankom jeg ved svømmehallen med 25 mountainbikes, hvor vores guider Gitte og Python stod klar. Firmaets personalet blev ellevilde, da de fandt ud af, at de skulle i skoven på mountainbikes. Deltagere smed deres tasker ind i min bil og fik udleveret en mountainbike og cykelhjelm. Cykler og hjelme blev indstillet, og efter en kort instruktion, gik turen mod skoven. Da gruppen kom tilbage to timer senere, var det med røde kinder og store smil. De havde haft en rigtig sjov og hyggelig tur sammen, og der blev livligt snakket og dagens eskapader i skoven. Resten af programmet, stod på wellness i svømmehallen og middag på en lækker restaurant".POLTERARBEND

Lav en sjov aktivitet for bruden eller gommen!

Deltagerne på et polterabend er ofte en broget flok af familie, venner, kolleger og naboer mv. For at ryste folk sammen, kan det være en god idé, at afsætte et par timer til en sjov, hyggelig eller måske udfordrende mountainbiketur. For at give aktiviteten et ekstra pift og ro i maven på uerfarne deltagere, anbefaler vi, at I booker en af vores guides. Guiden kan hjælpe med at indstille cyklerne, give instruktion i brug af gear og bremser samt give tip og tricks på ruten. Guiden kan også inddele deltagerne i hold, efter antal og niveau. På den måde, kommer alle hjem med en positiv oplevelse, der passer til evner og kondition. Hvis i ønsker forplejning undervejs, kan guiden også stå for det - kaffe og kage, sandwich og kølige drikkevarer mv.

SÅDAN BOOKER DU


Ring eller send en mail1


Afvent vores bekræftelse2


Udlevering af cykler3


God tur!


4

TESTIMONIAL

Som inkarneret mountainbiker var det en kæmpe oplevelse at komme over på de bredde dæk.

Jeg blev overrasket over, hvor let fatbiken var, og hvor nem den var at manøvrere i skoven på både flade stier,

de mere udfordrende singletracks og på stranden. Jeg synes, at den helt store forskel på en klassisk moutainbike og

en fatbike er komforten. De store dæk tager en masse af de stød, man normalt får i armene, når man kører over sten og stubbe.

Jeg kan helt klar anbefale, at du prøver at cruise afsted på en af de fede fatbikes,

det er en helt fantastisk naturoplevelse i både skov og strand.

Thomas Laks

Ejer og direktør af Björn

KONTAKT

 

Mobil: 60549012  SMS besvares ikke

Email: kontakt.funonwheels@gmail.com

Adresse: Hørretløkken 50, 8320 Mårslet

ÅBNINGSTIDER


Vi udlejer alle ugens 7 dage efter aftale.

Vi er klar ved telefonen fra kl. 8-22  alle dage.

Vi besvarer sms og e-mails hele døgnet.

Køb dit cykeltøj her  www.es16.dk


FØLG OS